Welkom bij Gastenverblijf WW15

Gastenverblijf WW15 bestaat uit twee comfortabele en sfeervolle gastenverblijven in en bij een authentieke woonboerderij, gelegen in het kleine agrarische buurtschap Weerwille in Zuidwest-Drenthe. Een inspirerende plek waar je even heerlijk tot rust kunt komen. Met haar unieke ligging biedt het een perfecte uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken. Er zijn tal van mogelijkheden.

In de nabije omgeving zijn er uitgestrekte wandelbossen en gezellige brinkdorpen. Je kunt drie grote nationale parken verkennen. Dwingelderveld, de Weerribben en het Drents Friese Woud. Watersportgebieden zoals Wanneperveen en Giethoorn en de Weerribben zijn dichtbij. Wat betreft de fietsmogelijkheden biedt de provincie Drenthe natuurlijk een enorme keuze aan schitterende fietspaden

 

Thuis in het buitenleven

Al jaren zochten wij in de weekends de rust van het buitenleven op. In 2008 besloten wij om de drukke Randstad voor een deel achter ons te laten. Na een lange zoektocht zijn wij hier, in Zuidwest Drenthe, terecht gekomen. Een heerlijke omgeving met veel rust en ruimte. Precies waar we al die tijd naar op zoek waren. Na een ingrijpende verbouwing genoten wij in de weekenden van onze droomplek. In 2013 namen we het besluit om ons helemaal in Drenthe te vestigen.

<kop rechts>

xx

<kop links1>

ww

<kop rechts2>

rr

Gastenverblijf WW15
Weerwille 15
7961 LV Ruinerwold
+31 6 55 19 22 89

info(_AT_)WW15.nl

Privacy

AnkerBoven
Login